Vrouwengroep

Vrouwengroep
De vrouwengespreksgroep is voor alle vrouwen in onze gemeente die het fijn vinden om met elkaar in gesprek te zijn over thema’s rondom de Bijbel en het geloof. We zijn gestart met een boek van Max Lucado ‘Tien vrouwen uit de Bijbel’. 
Ben je geïnteresseerd, wil je aansluiten of wat meer informatie? Neem dan contact op met Marjon van Laatum-Gaasbeek jeroen.marjon@ziggo.nl

 
 
Mannengroep

Mannengroep

De mannengespreksgroep komt eens in de twee weken bij elkaar in de kerk op woensdagavond om 20.00 uur. We gaan op zoek naar elkaars geloofsmotieven en naar de waarheid in onze weerbarstige wereld. Met zo nu en dan een antwoord waar je wat aan hebt. Maar de reis blijft belangrijker dan de aankomst.

Voor meer informatie: mannengroep@kruispuntlinschoten.nl

 
Gespreksgroep gemengd

Gespreksgroep gemengd
Onze gespreksgroep komt 1x per maand bijeen op een vrijdagavond. Seizoen 2024 lezen we met elkaar het boekje:

Pelgrim met God 
In het boekje 'Pelgrim met God' geschreven door Arjan Markus worden in twaalf bijbelstudies de geschiedenissen uit Genesis gevolgd. Daarbij komen thema's aan bod als gehoorzamen, ongeloof, rouwen en Gods leiding zoeken - thema's uit het leven van alledag.  

Lijkt het je leuk om een keer een avond mee te maken of heb je aanvullende informatie nodig? Laat het ons weten en voel je welkom! 

Eleonora Kikkerteleonora.kikkert@gmail.com
 
Belijdenisgroep

Belijdenisgroep

In het najaar van 2023 werd er gestart met een belijdenisgroep onder leiding van dominee Laurien Hoogerwerf. De groep komt eens in de vier weken bij elkaar. Tijdens de avonden gaat de groep met elkaar in gesprek over de inhoud van het geloof waarbij er alle ruimte is om je eigen geloofsverhaal, vragen en twijfels te delen.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om belijdenis te doen of zijn er (geloofs)vragen waarover je wilt praten, neem gerust contact op met dominee Laurien: 
predikant@kruispuntlinschoten.nl
06-42604598