Voorganger van onze gemeente

Voorganger van onze gemeente

Mijn naam is Laurien Hoogerwerf en sinds 14 mei 2023 mag ik de predikant zijn van ’t Kruispunt.

Na mijn studie theologie ben ik niet meteen dominee geworden. Ik heb eerst een tijdje in het onderwijs gewerkt en daarna een aantal jaar als kerkelijk werker. Ik ben getrouwd met Stefan Honing (hij is ook dominee) en we hebben twee kinderen.

’t Kruispunt is een heel actieve en positieve groep mensen, een geloofsgemeenschap voor jong en oud! Ik ga regelmatig voor in de kerkdiensten. Daarnaast word ik als dominee vaak betrokken bij hoogte- en dieptepunten van het leven. Dan hoop ik iets van geloof, hoop en liefde te kunnen delen en van God die er op al die momenten voor ons is.

Ik als dominee en wij als de Protestantste gemeente Linschoten willen er graag voor iedereen zijn. Ook wanneer je zoekende bent of gewoon nieuwsgierig, je bent van harte welkom om eens aan te schuiven bij de kerkdiensten of activiteiten!

En als je vragen hebt of behoefte aan een gesprek over geloven, de kerk, twijfels, het leven... neem gerust contact met me op via telefoon, Whatsapp, mail. Of spreek me aan als je me ziet fietsen of lopen door Linschoten. Heel graag tot ziens!

Contact: 06-42604598, predikant@kruispuntlinschoten.nl
 

Werkdagen: maandag, dinsdag, vrijdagochtend

terug