Wie zijn wij Wie zijn wij

De Protestantse Gemeente te Linschoten (tot 2004: Gereformeerde Kerk) is een middelgrote gemeente met ruim vierhonderd leden. Zo verschillend als mensen kunnen zijn, zo verschillend zijn ook die leden. Dat blijkt wel uit de vele uiteenlopende activiteiten die binnen de gemeente worden georganiseerd.

In onze gemeente gaan wij ervan uit dat de kerk als een herberg hoort te zijn: voor sommigen een thuis, voor anderen een welkome pleisterplaats voor onderweg. Waar je even uit kunt rusten. Waar je van een kop koffie of een stevige maaltijd kunt genieten. Waar je kunt aanschuiven aan de leestafel of bij de haard. Waar je comfortabel kunt overnachten of zelfs mee gaat werken.

Als kerkleden zijn wij regelmatig te gast in de herberg. Maar wij vórmen ook samen de herberg! Gastvrijheid, ook voor mensen die geen lid van de kerk zijn, vinden we dan ook erg belangrijk. Misschien wordt nog wel het beste duidelijk wie wij als kerk zijn, door een aantal gemeenteleden aan het woord te laten. Wat zoeken zij in onze kerk, wat vinden zij er? Kom eens langs en vraag het ons persoonlijk!
terug