Tienermoeders in Zambia

Tienermoeders in Zambia
Sinds kort ben ik een stichting gestart voor tienermoeders in Zambia "Amake teenmoms". Dit ter ondersteuning van een project dat al zo'n 10 jaar loopt, momenteel uitgevoerd door drie plaatselijke Zambiaanse vrouwen die dag en nacht voor de tienermoeders klaarstaan. 

Namens de tienermoeders heel erg bedankt voor al jullie donaties naar stichting "Amake teenmoms" naar aanleiding van mijn oproep in de Youtube dienst van zondag 10 mei. Met het geld kopen we binnenkort naaimachines en materiaal voor schooltassen en schooluniformen. De tienermoeders kunnen hier zelf mee aan de slag zodat ze zo snel mogelijk weer naar school kunnen. 

Wij willen weer hoop in de levens van de tienermoeders en hun kinderen brengen. Dit doen we door ze praktische skills aan te leren waarmee ze inkomsten kunnen genereren, ze te begeleiden in de terugkeer naar school of werk en waar nodig noodhulp te bieden. Daarnaast werken we aan andere vaardigheden zoals hygiëne, opvoeding en zelfvertrouwen. 

Wilt u het verhaal achter de stichting en de tienermoeders leren kennen? Wilt u zien wat voor een impact uw donatie heeft? Volg ons dan op social media; Youtube, Facebook en Instagram "Amake teenmom". Of stuur een mailtje naar amaketeenmom @gmail.com. We zoeken bijvoorbeeld ook nog maandelijkse sponsoren voor de huur van een locatie in Zambia waar we onze activiteiten kunnen uitvoeren. 

Met vriendelijke groet,
Marjolijn van der Stelt
terug