Meezingen op Eerste Advent en Kerstavond in Linschoten Meezingen op Eerste Advent en Kerstavond in Linschoten
Het Kruispunt Projectkoor gaat weer van start. Net als vorig jaar zal een aantal mensen uit de Katholieke en Protestantse geloofsgemeenschap in Linschoten de komende maanden gaan zingen in het Oecumenisch Kruispunt Projectkoor 2018-2019.
De leiding is in handen van Paul van der Zandt, de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Coroline Leloux. 
Het koor zal een bijdrage leveren aan de Katholieke viering op Kerstavond in ’t Kruispunt. Voor velen het hoogtepunt van het kerkelijk jaar. Ook zal het koor meewerken aan de Oecumenische viering op 1 december in ’t Kruispunt.
Hoewel er al een behoorlijk aantal belangstellenden zijn, die willen gaan meewerken, kunnen we uiteraard versterking gebruiken. Het gaat daarbij vooral om alten.
Als je houdt van zingen, kom dan mee zingen in het projectkoor. Voor de Kerstviering oefenen we op zes woensdagavonden in ’t Kruispunt. De eerste keer op woensdag 6 november 2018 om 20.00 uur. 
Opgeven en meer informatie bij Jan van Vliet, Gert van Jaarsveld en Evert de Jong, dejongbakker @planet.nl
 
 
Oecumenische Zomer BBQ 2019 voor de vijfde keer een succes. Oecumenische Zomer BBQ 2019 voor de vijfde keer een succes.
Zondagmiddag 1 september was het vanaf 4 uur een gezellige drukte op de Nieuwe Zandweg. Op het pleintje voor ’t Kruispunt stonden de barbecues klaar.

Klik hier voor de foto's.
lees meer »
 
Jubileumboek ’t Kruispunt

Jubileumboek ’t Kruispunt
Vorige week zondag is het Jubileumboek met de geschiedenis van de Gereformeerde Kerk en de Protestantse Gemeente Linschoten (1893 -2018) gepresenteerd. Het is mogelijk extra exemplaren te kopen. De prijs is € 10.- Ze zijn te koop in de Boekenkast in de hal van de kerk of bij Evert de Jong, dejongbakker @planet.nl; 416265.