Cantorij zondag 9 december Cantorij zondag 9 december

Volgende week zondag zal de cantorij onder leiding van Sjaak van der Mel weer meewerken aan de viering. Als je van zingen houdt, ben je van harte welkom om mee te doen.
Het oefenen van nieuwe liederen voor de viering begint om 9.15 uur.

Werkgroep Vieringen.

 
Marathondienst Den Haag Marathondienst Den Haag

13 november zijn wij (een deel van de gemeente en ik) met elkaar naar de Bethelkerk in Den Haag gegaan. Rianne ging hier voor in een dienst van de kerkdienstmarathon. Deze dienst wordt gehouden zodat de familie Tamrazyan kerkasiel verleend kan worden en zij niet uitgezet worden.
k ben meegegaan omdat ik heel erg benieuwd was hoe het daar was, en om ook natuurlijk mijn medeleven te tonen.

lees meer »
 
Impressie "Ronde tafelgesprek" 11 oktober j.l.

Impressie "Ronde tafelgesprek" 11 oktober j.l.

Ruim 30 mensen uit de verschillende geloofsgemeenschappen in Linschoten zijn op donderdagavond 11 oktober 2018 in ’t Kruispunt samengekomen om onder leiding van Anton den Hartogh, voorzitter van de Protestantse Gemeente Linschoten, te spreken over de kerk(en) in Linschoten.

lees meer »
 
Meezingen op kerstavond in Linschoten Meezingen op kerstavond in Linschoten

Het Kruispunt Projectkoor gaat weer van start. Net als vorig jaar zal een aantal mensen uit de Katholieke en Protestantse geloofsgemeenschappen in Linschoten de komende maanden gaan zingen in het Kruispunt Projectkoor 2018-2019.

De leiding is in handen van Sandra Webbink, de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Coroline Leloux.

lees meer »
 
Popkoor Encore begeleidt kerstavond 't Kruispunt Popkoor Encore begeleidt kerstavond 't Kruispunt

Maandagavond 24 december 2018, Kerstavond wil de kerkenraad een bijzondere muzikale beleving meegeven. Er zal aan de viering worden meegewerkt door een bijzonder koor, dat al vaker met Kerstavond opgetreden heeft o.a. in de Petruskerk in Woerden.

lees meer »