Kerkenveiling groot succes! Kerkenveiling groot succes!
De zesde Kerkenveiling op zaterdag 6 april 2019 was weer een groot succes en stond in het teken van het jubileum ‘125 jaar ’t Kruispunt’. De kerkzaal was gezellig ingericht, alle plaatsen waren bezet. De verkoop werd ondersteund door een uitstekende beamer presentatie van de aangeboden artikelen. 
De totaal opbrengst was maar liefst € 14.000. Van dit bedrag gaat 10% , € 1400 naar Hospice de Mantelmeeuw in Woerden, het overige deel wordt besteed aan onderhoud van de kerk. Er waren ruim 125 kavels aangeboden door leden van de beide geloofsgemeenschappen en door goede gevers uit de plaatselijke middenstand. Onder leiding van de enthousiaste en creatieve veilingmeester, Teun Hoogendoorn, werden mooie bedragen ingezet en betaald; het geheel vond plaats onder het toeziend oog van notaris Udo Louwerens. 
 
Oecumenische paaswake 21-4 Oecumenische paaswake 21-4

Klik hier om de foto's terug te zien.

Vroeg in de morgen, op 21 april 2019, komen leden van de beide kerkgenootschappen naar ’t Kruispunt. Het is nog donker buiten. De eerste vogels laten zich horen. We gaan zitten in de kerk en zijn stil. Het is nog donker in de kerk. We luisteren naar muziek. Na een woord van welkom steken we de nieuwe Paaskaars aan. 

lees meer »
 
Henk Kikkert geïnterviewd door het AD. Henk Kikkert geïnterviewd door het AD.
Onze diaken Henk Kikkert is door het AD geïnterviewd over Givt, de digitale giften app die we in onze gemeente gebruiken. Het interview is terug te lezen via deze link.
 
Ronde Tafel 4 april Ronde Tafel 4 april