Taizé viering 28 oktober 2018 Taizé viering 28 oktober 2018

Op zondagavond 28 oktober 2018 wordt in ’t Kruispunt aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten weer een oecumenisch Avondgebed in de stijl van Taizé gehouden.

lees meer »
 
Impressie "Ronde tafelgesprek" 11 oktober j.l.

Impressie "Ronde tafelgesprek" 11 oktober j.l.

Ruim 30 mensen uit de verschillende geloofsgemeenschappen in Linschoten zijn op donderdagavond 11 oktober 2018 in ’t Kruispunt samengekomen om onder leiding van Anton den Hartogh, voorzitter van de Protestantse Gemeente Linschoten, te spreken over de kerk(en) in Linschoten.

lees meer »
 
Meezingen op kerstavond in Linschoten Meezingen op kerstavond in Linschoten

Het Kruispunt Projectkoor gaat weer van start. Net als vorig jaar zal een aantal mensen uit de Katholieke en Protestantse geloofsgemeenschappen in Linschoten de komende maanden gaan zingen in het Kruispunt Projectkoor 2018-2019.

De leiding is in handen van Sandra Webbink, de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Coroline Leloux.

lees meer »
 
Popkoor Encore begeleidt kerstavond 't Kruispunt Popkoor Encore begeleidt kerstavond 't Kruispunt

Zondagavond 24 december 2018, Kerstavond wil de kerkenraad een bijzondere muzikale beleving meegeven. Er zal aan de viering worden meegewerkt door een bijzonder koor, dat al vaker met Kerstavond opgetreden heeft o.a. in de Petruskerk in Woerden.

lees meer »
 
125 jaar Bij de tol 125 jaar Bij de tol

Hier zijn foto's terug te vinden van de viering 125 jaar Bij de tol.

 
Terugblik Oecumenische Zomer-BBQ bij ‘t Kruispunt. Terugblik Oecumenische Zomer-BBQ bij ‘t Kruispunt.

De jaarlijkse Oecumenische Zomer BBQ op zondagmiddag 26 augustus, op het pleintje voor ’t Kruispunt, was weer een succes. De barbecue was tevens de start van het ‘Jubileumjaar 125 jaar Kruispunt’ van onze kerk. Ruim 70 gemeente- en parochieleden en dorpsgenoten ontmoetten elkaar bij een gezellige barbecue. O.l.v. ‘opperkok’ Teun Hoogendoorn werd voor het vierde jaar op rij, weer gebarbecued. Klik hier voor de foto's.

lees meer »