Actie4Kids schoenendoos zoekt hulp

Actie4Kids schoenendoos zoekt hulp

De landelijke schoenendoosactie van Actie4Kids 2018 is al weer opgestart. Scholen en kerken zijn met kinderen en ouders aan de slag om schoenendozen te versieren en te vullen. Over enkele weken zullen zij hun mooie dozen komen inleveren in ons Verwerkingscentrum. Want we gaan weer open om samen met vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires 10.000 schoenendozen uit het hele land verzendklaar te maken. Dit doen we voor kinderen in Sierra Leone die gebukt gaan onder armoede en ongelijkheid. En voor vluchtelingenkinderen die in Lesbos verblijven. Lokale samenwerkingspartners zullen de schoenendozen straks uitdelen.

lees meer »
 
Goede Doelen Markt Goede Doelen Markt

Op D.V. zaterdag 17 november 2018 wordt in “De Wingerd” weer de Goede Doelen Markt georganiseerd van 10:00 tot 13:00 uur. Verschillende organisaties, waaronder IPC (Israël Producten Centrum), GZB, Woord en Daad en ZOA, zullen aanwezig zijn om producten te verkopen. U kunt onder andere terecht voor boeken, kaarten, cadeaus, kaas, appels en aardappels. Allen van harte WELKOM!!

 
NBG nieuwsbrief 189 NBG nieuwsbrief 189

Verschillende nieuwsberichten:

lees meer »
 
Koorleden gezocht Passie Concert 13-04-2019

Koorleden gezocht Passie Concert 13-04-2019

De voorbereidingen voor het Passie Concert  op zaterdag 13 april 2019 zijn al vergevorderd.

Naar aanleiding van ons Programmaboekje, dat huis aan huis is verspreid, hebben wij al een aantal opgaven ontvangen. Meer koorleden zijn altijd welkom.

lees meer »
 
Timon zoekt omwonersstellen Timon zoekt omwonersstellen

 
Kerkgeschiedeniskring Linschoten en omgeving

Kerkgeschiedeniskring Linschoten en omgeving

De kerkgeschiedeniskring Linschoten en omgeving gaat ook dit seizoen weer van start. Als je verdieping zoek en je wilt je bezinnen op je wortels: weet je welkom. We komen zes keer per seizoen op donderdagavond bijeen om teksten te lezen en te bespreken uit de eeuwenlange traditie van de kerk. Er is een inleiding die ondersteund wordt met beeldmateriaal.

lees meer »