Kerkdienst via internet Kerkdienst via internet

De kerkdiensten in 't Kruispunt worden opgenomen d.m.v. een internetverbinding en uitgezonden op Kerkdienstgemist.nl. Tal van kerken maken al gebruik van deze vorm van vastlegging en verspreiding van Kerkdiensten.

Er kan op 2 manieren worden geluisterd. Tijdens vieringen kunnen diensten 'live' worden meegemaakt. Op een later tijdstip kunnen de diensten worden teruggeluisterd en ook gedownload worden.

Om mee of terug te luisteren kunt u hier klikken .

Voor het live meeluisteren klikt u op het driehoekje (het play-teken) in de afbeelding. Om terug te luisteren kiest u uit de lijst een dienst en klikt u vervolgens op het play-teken om die af te luisteren.

Met deze technologie is het nu dus zelfs mogelijk om diensten in het buitenland, of op vakantie mee te maken... dat is toch een mooi idee!!!
 
Kerkdienst meeluisteren via de app Kerkdienst meeluisteren via de app

U kunt de kerkdiensten op de computer via internet beluisteren, zoals hiernaast vermeld staat. Sinds enige tijd is er ook een mobiele app van Kerkdienstgemist voor Android en iOS. Hierdoor kunt u de kerkdiensten, die in 't Kruispunt worden gehouden, nu ook live of later via uw mobiele telefoon of tablet beluisteren. De app is eenvoudig in gebruik en is geschikt voor Android toestellen met Android 4.1 of hoger en iPhone's en iPad's met iOS6 of hoger.

U kunt de app vinden in de iTunes-store voor iPhone's en iPad's en in de Play-store voor Android. De app is gratis.