Dagelijkse Taize vieringen Dagelijkse Taize vieringen
Er is sinds kort ook dagelijks een Taizé viering mee te beleven via internet.
De broeders komen niet meer in de grote kerk in Taizé samen, maar met een achttal broeders in het kleine kerkje.
Elke dag is er van 20.30 uur – 21.15 uur een uitzending van een viering via ‘live- stream’ op Facebook.
 
 
Kerk-zijn in tijden van Corona Kerk-zijn in tijden van Corona
Zie voor tips voor kerk-zijn tijdens de Corona epidemie ook de nieuwsbrief van de PKN.
 
 
Kerkdiensten in corona-tijd Kerkdiensten in corona-tijd
Beste gemeenteleden (en gasten), 

Op dit moment kunnen we elkaar niet ontmoeten in ons kerkgebouw ’t Kruispunt, om daar samen de eredienst te vieren, te zingen en te bidden. Maar het evangelie gaat door en onze verbondenheid met elkaar blijft. De komende weken proberen we daarom op een andere manier contact met elkaar te houden. 
Eerder deze week hebben Remy van Keulen en ik samen een aantal onderdelen van de kerkdienst op film opgenomen; zoals de gesproken bemoediging, een gebed en een korte meditatie. Remy heeft van deze bouwstenen een mooi geheel gemaakt, aangevuld met een kindermoment over het veertigdagentijdproject en muziek. Alles bij elkaar is dit een korte online kerkdienst geworden. 
Deze kerkdienst kunt u vinden op het (splinternieuwe) YouTube kanaal van Kruispunt Linschoten, en via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=5gzqlmS4HXA
De meditatie vindt u hier.
En via deze link is het materiaal van de kindernevendienst beschikbaar.


Wij hopen dat u door het bekijken en beluisteren van deze online kerkdienst verbondenheid ervaart met ons en met elkaar. Voor een volgende online kerkdienst vragen wij u en jou om suggesties. Wij horen graag welk lied we tijdens een volgende online kerkdienst kunnen draaien en nemen ook graag persoonlijke voorbeden in de viering op. 
Uw liedsuggesties en voorbeden kunt u (vóór donderdag) doorgeven via de email (predikant @kruispuntlinschoten.nl) of door het sturen van een sms- of app-bericht naar ds. Rianne (06- 29403717). 

Een groet in verbondenheid,
ds. Rianne van der Nagel-Meter